FAQ

Ja, du kan kjøpe et hus med Bitcoin.

Han spesialiserer seg på å erverve tyrkisk statsborgerskap etter investeringsmetode. Vi har gjort det mulig for mange utenlandske kjøpere som søker om tyrkisk statsborgerskap gjennom kryptobetalingsmetoden å få tyrkiske pass.

Ja. Før du foretar en Bitcoin-overføring, gjøres overføringen for "kjøpsavtalen for eiendom med Bitcoin" som presenteres for deg. Den utfører alle transaksjoner på en transparent måte ved å gi tilbakemelding på hvert trinn.

Ja. Med BTC er det mulig å kjøpe alle typer fast eiendom som boliger, næringseiendommer og tomter.

Du trenger ikke å betale ekstra skatt i prosessen med å kjøpe eiendom med BTC. BTC foretrekkes for internasjonal pengeoverføring da det er en sikker betalingsmetode.

Den daglige konverteringsgrensen for kryptovaluta er satt til $1 000 000. Avhengig av salgsprisen på eiendommen du kjøpte, kan prosessen variere mellom 1-7 virkedager.

Etter at du har overført kryptopengene dine til kryptokontoen vår, foretar vi en videosamtale hvor vi deler dataskjermen med deg. Dermed deles valutakursene til det digitale markedet med deg, slik at du kan velge valutakursen. Satsene er som i markedsprisen.

Ja, det er mulig å betale alle kostnadene ved salget med BTC.

Du kan kjøpe eiendom med kryptovalutaer som Bitcoin, Bitcoin Cast, Bitcoin Gold, Ripple, Litecoin, Tether, Stellar og Ethereum. Alle konvertible kryptovalutaer aksepteres på internasjonale plattformer.

Nei. Vi tilbyr dette alternativet kun til folk som ønsker å kjøpe eiendom med kryptovaluta. Vi fungerer ikke som et kryptovekslingskontor.

STØTTER DEG ALLTID

HVORDAN KAN VI HJELPE?

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget.

    Compare

    Enter your keyword